Primeur: Zintouch krijgt als eerste ketenkeurmerk mobiele alarmering

0_keurmerk_WDTM_web (1).jpg

WDTM is de brancheorganisatie waarin zorgaanbieders, zorgcentrales, leveranciers, installateurs, woningcorporaties en adviseurs samenwerken om het gebruik en de inzet van woonzorgtechnologie te bevorderen en de kwaliteit te verbeteren en te borgen.

Dat doet de organisatie onder meer door het ontwikkelen van kwaliteitskeurmerken. Het ketenkeurmerk Personenalarmering zorgt ervoor dat alle betrokkenen in de keten van persoonsgebonden alarmeringsdiensten de hoogst mogelijke betrouwbaarheid voor de eindgebruiker kunnen realiseren. Het WDTM ketenkeurmerk Personenalarmering kent momenteel drie modules: personenalarmering, mobiele alarmering en toegang tot zorgwoningen.

Met trots kunnen wij melden dat Zintouch als eerste het ketenkeurmerk mobiele alarmering mag voeren.

Operationeel directeur Roel Snel: “Dit ketenkeurmerk is een mooie bevestiging van het feit dat mobiele personenalarmering volwassen is geworden nu het minstens zo betrouwbaar is als vaste, huisgebonden alarmering. Het geeft eindgebruikers de geruststelling dat ze altijd snel hulp kunnen inschakelen, of ze nu binnen- of buitenshuis zijn. We zijn trots op dit keurmerk en we nemen het vertrouwen dat onze innovaties het verschil maken mee in de verdere ontwikkeling van het Zintouch platform.”

Roel Snel