care-connect-protect.png
 

Over Zintouch

Care. Connect. Protect.

Bij Zintouch ontwikkelen we digitale oplossingen voor de zorg. Oplossingen die mensen sterker verbinden met hun omgeving. En die het leven van mensen veiliger maken. In drie woorden: care, connect, protect.

Zintouch is opgericht in 2014. Onder professionele zorgverleners staan wij vooral bekend om ons systeem voor mobiele personenalarmering. De introductie daarvan ontketende destijds een kleine revolutie. En we wonnen er in 2016 onder meer het ‘Get Moving Event’ mee, georganiseerd door Menzis en de ANWB.

Ondertussen hebben we nog veel meer modules toegevoegd aan het Zintouch platform. Van dwaaldetectie en woningtoegang tot medicatiebegeleiding en leefstijlmonitoring. Hiermee zijn we inmiddels actief in 9 Europese landen.

Zintouch is ‘UMO certified partner’ van Verklizan en onze oplossingen zijn geïntegreerd binnen de platforms van ENAI, VieDome en Sensara. Onze oplossing voor mobiele personenalarmering draagt bovendien het Ketenkeurmerk Mobiele Alarmering van WDTM, de brancheorganisatie waarin zorgaanbieders, leveranciers en andere betrokkenen samenwerken om de kwaliteit van woonzorgtechnologie te bevorderen.

bg-light.png

Management team

 
 
arie-prins.png
 

Arie Prins, CEO
arie.prins@zintouch.nl

Arie is een bevlogen en enthousiaste pleitbezorger van nieuwe zorgtechnologie. In 2014 richtte hij Zintouch op, met het doel om kwetsbare mensen te ondersteunen met behulp van zinvolle zorginnovaties. Voor die tijd deed hij ervaring op bij verschillende toonaangevende bedrijven in de branche. Aanvankelijk met name op het vlak van woningtoegang; geleidelijk aan steeds breder op het gebied van innovaties thuis en ook meer toegespitst op de zorg.

Naast CEO van Zintouch is Arie als bestuurslid betrokken bij brancheorganisatie WDTM.

 
 
 
roel-snel.png
 

Roel Snel, COO
roel.snel@zintouch.nl

Na zijn opleiding Health Care Technology was Roel betrokken bij diverse start-ups in de zorgtechnologie en richtte hij ook zelf enkele ondernemingen op. Roel is zorgondernemer in hart en nieren, gespecialiseerd in personenalarmering, woningtoegang, beeldzorg en e-Health. Als operationeel directeur zorgt hij ervoor dat alle projecten en processen bij Zintouch soepel en gestructureerd verlopen.

Naast COO van Zintouch is Roel als lid van de Werkveld Advies Raad verbonden aan de Avans Hogeschool. Ook zit hij in de Raad van Toezicht van thuiszorgorganisatie BetuweZorg.

 
 
 
Richard-Dirksen.png
 

Richard Dirksen, CTO
richard.dirksen@zintouch.nl

Richard is het technisch brein van Zintouch. Na een opleiding in elektrotechniek, telecommunicatie en computerarchitectuur was hij over de hele wereld actief. Als engineer en in technische supportfuncties, maar ook in marketing & sales en als zelfstandig ondernemer. Hij hield zich onder meer bezig met beveiligingssystemen, industriële automatisering, VoIP-telefonie en weboplossingen.

Als CTO van Zintouch keerde hij met 30 jaar ervaring weer terug naar zijn technische roots, om te bouwen aan het beste platform voor mobiele personenalarmering en andere zorgoplossingen.

 

Onze partners