Leefstijlmonitoring.png

Leefstijlmonitoring

Afwijkingen in het leefpatroon van cliënten automatisch signaleren

Iemand die ’s nachts vaker uit bed gaat. Die overdag juist minder actief is dan normaal. Of die opeens veel meer naar de wc gaat. Het zijn van die signalen dat er iets aan de hand is met een cliënt. Met Zintouch leefstijlmonitoring pik je dit soort signalen voortaan automatisch op. Zonder dat er camera’s of microfoons aan te pas hoeven te komen.

Zintouch leefstijlmonitoring werkt op basis van bewegingssensoren. In combinatie met slimme software brengen die het individuele leefpatroon van een cliënt in kaart. Zijn er afwijkingen in dit patroon? Dan krijg je automatisch een melding. Op deze manier kun je cliënten ook buiten de reguliere zorgmomenten volgen, zie je crisissituaties eerder aankomen en kun je in geval van nood sneller ingrijpen.

De informatie die leefstijlmonitoring oplevert, biedt zorgorganisaties bovendien meer mogelijkheden om individuele cliënten zorg op maat te bieden. Terwijl de privacy van cliënten gewaarborgd is. Want alle gegevens die je via het Zintouch platform verzamelt en opslaat, worden ‘by default’ en ‘by design’ behandeld conform de AVG/GDPR.

bg-light.png

Hoe werkt LEEFSTIJLMONITORING?

 
info-leefstijlmonitoring.png

1. Monitoring leefpatroon
Met behulp van sensoren in woning

2. Real-time dataverwerking
Met slimme software

3. Automatische melding
Contactpersonen ontvangen bericht bij afwijking in leefpatroon

4. Ongerust?
Contactpersoon controleert of alles goed is en schakelt desnoods hulp in

5. Zelflerend algoritme
Waardoor het systeem steeds nauwkeuriger wordt

Daarom Zintouch leefstijlmonitoring

 
kader-rond-white.png

Leefpatroon monitoren met bewegingssensoren en slimme software

kader-rond-white.png

Automatische melding bij afwijkingen in het leefpatroon

kader-rond-white.png

Bruikbare informatie voor zorg op maat

bg-light.png

leefstijlmonitoring combineren met andere zorgoplossingen

Naast leefstijlmonitoring biedt Zintouch nog meer slimme zorgoplossingen. Dankzij de modulaire opzet van ons platform kan iedere cliënt deze oplossingen eenvoudig combineren tot één zorgpakket op maat. Terwijl professionele zorgverleners alles makkelijk kunnen beheren en monitoren.

combinatie-leefstijlmonitoring.png
 

Interesse in Zintouch leefstijlmonitoring?

Wil je een demoversie van ons platform bekijken? Een offerte ontvangen? Persoonlijk kennismaken? Neem vooral contact met ons op!

bg-light.png